Als ik naar de lunchboxen van deze maand kijk dan valt het me vooral op dat ik  niet veel lunchboxjes gemaakt heb afgelopen maand. Dat komt vooral doordat ik voor mijn studie niet heel veel naar school hoef, twee dagen in de week vrij is geen uitzondering. Daar hoor je mij overigens niet over klagen, daardoor kan ik namelijk lekker veel tijd aan the answer is food besteden!

In maart heb ik die dagen dat ik lunch mee had wel erg lekker geluncht. Zo nam ik vaak restjes van de avond ervoor mee of maakte ik een lunch van alles dat in de koelkast lag en op moest.

lunchbox maart-1-2

Begin maart kwam mijn zusje langs en ik maakte voor haar pulled chicken. Gelukkig had ik nog wat restjes over en van die restjes maakte ik twee wraps die ik als lunch meenam. Deze wraps pakte ik overigens nog wel even in in zilverfolie zodat alles netjes bij elkaar blijft in de tas. Als snack had ik wat fruit: appels en druiven.

lunchbox maart-2-2

Later die week stond een lange dag gepland dus ik nam een goed gevulde lunchbox mee, vooral met allerlei restjes. Ten eerste twee zuurkoolwraps die ik tegen kwam bij de groene meisjes. Ik had er precies alles voor in huis en ze waren heerlijk! Deze ga ik dus nog zeker vaker maken. Als snack had ik een stukje paas rocky road en een fruitsalade.

lunchbox maart-3-2

Toen ik de samosas maakte had ik een restje over, precies genoeg voor de lunch. Dit was een korte dag en daarom heb ik maar 1 snack mee: een ontbijtmuffin van jellow lemon tree. Ik maak vaak een doos vol van bijvoorbeeld muffins of energierepen, dan heb ik voor de hele week een snack klaar liggen.

lunchbox maart-4-2

Jaja deze maand had ik ook nog een keer brood mee, belegd met rauwe ham, mozzarella en rucola. Een klassiekertje, maar dit blijft toch altijd lekker! Daarnaast weer een muffin en wat stukjes appel.

lunchbox maart-5-2

De avond voordat ik deze lunch at was ik alleen thuis. Op dat soort momenten eet ik graag gerechten die Marijn niet zo lekker vind, bijvoorbeeld een linzen salade. Deze was ik al een tijdje geleden tegengekomen op my new roots en ik besloot hem die avond te maken. Aangezien dit gerecht ideaal is om mee te nemen maakte ik een beetje extra.

Hopelijk hebben jullie weer wat inspiratie uit mijn lunchboxen kunnen halen. De tip van deze maand is toch wel om wat extra avondeten te maken en dat mee te nemen als lunch. Wat was jouw favoriete lunch van maart?