In oktober 2014 kwam het eerste artikel op The answer is food online. In de maanden daarvoor was ik al bezig geweest met uitzoeken hoe wordpress werkt, een layout maken, foto’s leren maken en nog veel meer. Toendertijd was ik ontzettend blij met hoe The answer is food eruit zag. Ondertussen is dat echter ruim anderhalf jaar geleden en heb ik erg veel bijgeleerd. Ondertussen was ik de oude look dus helemaal zat. Daarom ben ik de afgelopen tijd bezig geweest met The answer is food 2.0.

Nu vraag je je misschien af wat er allemaal veranderd is. De grootste verandering is de nieuwe look van de website. De website lijkt op vrijwel geen enkele manier meer op de oude, de kleuren, de lettertypes, maar ook de indeling is helemaal veranderd. Deze look past veel beter bij mij en wat ik met The answer is food wil uitstralen en ik hoop dat jullie het net zo mooi vinden als ik zelf!

Ook heb ik een logo laten maken. Op de vorige site had ik eigenlijk geen logo en ik vond het daar wel tijd voor. Het logo zie je hierboven en is gemaakt door Nienk.

Daarnaast is er vanaf deze week een nieuw uploadschema. Elke maandag komt er een lekkere lunchbox artikel online, hier zal ik recepten en tips delen voor het lekker vullen van je lunchbox. Woensdag wordt snelle keuken dag, in deze categorie deel ik recepten voor op drukke dagen. Ten slotte komt op vrijdag een hapjes tijd artikel online. Aangezien hapjes veruit de populairste recepten op The answer is food zijn wil ik hier graag meer van gaan plaatsen. Naast de vaste categorieën zal er regelmatig op zondag een extra artikel online komen. Hier deel ik recepten die niet in de vaste categorieën passen en tips, restaurants en andere artikelen.

Ik hoop dat jullie het nieuwe The answer is food net zo mooi vinden als ik zelf. Mocht je nog dingen tegenkomen die niet helemaal kloppen laat het dan zeker even weten! Ik heb de site natuurlijk getest, maar ik kan altijd iets gemist hebben.