Afgelopen december hield ik een week bij wat ik als lunch meenam naar mijn stage. Daar schreef ik een artikel over wat erg goed ontvangen werd. Het leek me dus leuk om altijd bij te gaan houden wat ik in mijn lunchbox meeneem. Aangezien ik klaar ben met mijn stage en weer naar school ga hoef ik nog maar 2 boxen per week te maken. Daarom ga ik dit niet wekelijks maar maandelijks met jullie delen!

Vandaag deel ik met jullie wat er in februari in mijn lunchbox zat. Je zult zien dat ik voornamelijk restjes van de vorige avond of brood meeneem. Meestal gebruik ik lunchboxen van sistema.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

Dit brood is belegd met roomkaas en zalm. Deze zalm had ik over van de avond daarvoor en daardoor kon ik een lekker luxe broodje maken. Daarnaast maakte ik als snack een fruitsalade met mango en frambozen. Deze week had ik daarnaast energierepen gemaakt en ook daar nam ik er een van mee.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

De dag daarna belegde ik mijn brood met oude kaas en vleeswaren. Daarnaast nam ik twee mandarijnen mee als snack. Een wat simpelere box deze dag, ook af en toe heerlijk!

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

Van een quiche maak ik eigenlijk altijd meer dan ik nodig heb voor het avondeten. Quiche is namelijk perfect om mee te nemen in je lunchbox. Dit is een zalmquiche (komt zondag online!) die echt heerlijk was. Daarnaast een appeltje als snack.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

ik kan me voorstellen dat je niet echt honger krijgt van deze foto. Geloof mij toch maar dat dit echt heerlijk was. Je ziet hier een broodje met pulled chicken (ook binnenkort online) en een broodje met ham en gegrilde aubergine. Als snack wat sojaboontjes die ik bevroren meenemen, tegen de tijd dat ik ze wil eten zijn ze dan ontdooit.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

Deze broodjes waren in de aanbieding en ik besloot ze eens te proberen omdat ik af en toe boterhammen zat ben. Ik belegde hem met ham, mozzarella en wat blaadjes spinazie. Als snacks nam ik behoorlijk wat fruit (druiven, appel en blauwe bessen) mee. Daarnaast nog wat sojaboontjes zonder schil.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

In deze week had ik zin om te experimenteren met mijn lunch, deze salade is geïnspireerd op mijn klasgenootje Michelle. Er zit zeewiersalade, avocado, mango, sojaboontjes, sesamzaadjes en paprikapoeder in. Zeker een erg lekkere salade. Aangezien ik een lange dag had nam ik ook nog wat boterhammen en een fruitsalade mee.

Wat zat er in mijn lunchbox: februari

Tenslotte deze lunchbox van vlak voor de vakantie. Wij zijn afgelopen week op vakantie geweest en daarom moest de koelkast leeg. Daarom boterhammen met wat brie die ik overhad van de spitskoolstamppot en allerlei fruit dat over was.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie uit mijn lunchbox kunnen halen! Wat zit er in jouw favoriete lunchbox?