Het is vandaag valentijnsdag, afgelopen week plaatste ik al twee artikelen speciaal voor vandaag: de karamel moulleux en het valentijns ontbijt. Bij Betty’s kitchen kwam ik deze valentijnsdag food tag tegen en het leek me leuk om hem voor jullie in te vullen.

Mochten jullie hem nog niet kennen, op de foto hieronder kun je Marijn zien. We zijn ondertussen ruim 5 jaar samen!

Marijn

1. Wanneer hebben jij en jouw Valentijn elkaar leren kennen?

Dit is ondertussen alweer meer dan 5 jaar geleden, maar wij hebben elkaar ontmoet bij mijn werk. Ik werkte in een grand cafe en Marijn kwam op mijn deel van het terras zitten samen met een vriend om een paar biertjes te drinken. Het was een rustige avond en daarom stond ik veel bij hun tafel. Uiteindelijk gaf de vriend van Marijn Marijn’s nummer aan mij en zo zijn we aan het daten geslagen.

2. Waar was jullie eerste (Valentijnsdag) date ?

Tijdens onze eerste valentijnsdag waren we net twee maandjes samen. Blijkbaar zijn we beide niet ontzettend romantisch want we gingen naar ghost rider in de bioscoop. Een leuke film, maar niet echt valentijnsmateriaal natuurlijk!

karamel moelleux met frambozen

3. Wat was het eerste gerecht dat je ooit voor je Valentijn gekookt hebt?

In die tijd woonde ik nog bij mijn ouders en kookte ik nog nauwelijks. Ik was er toen ook nog niet zo goed in en dus ik maakte een pasta met tomatensaus. Die viel gelukkig wel in de smaak.

4. Wat is het leukste Valentijnsdag cadeau dat je ooit van hem/haar hebt gehad?

Wij zijn niet zo van de valentijnscadeautjes dus ik heb hier niet heel veel keuze. Toen Marijn een half jaar in Brugge studeerde nam hij een lekker doosje chocolade voor me mee en ik geloof dat dat de enige keer is dat ik een valentijnscadeautje heb gekregen. Wel een heel goed cadeautje overigens!

5. Champagne met aardbeien gedipt in chocolade   OF   Wijn met een borrelplankje?

Zeker weten wijn met een borrelplankje! Er is een tijdje geleden bij ons in de buurt een kaaswinkeltje geopend en sindsdien halen wij graag een paar lekkere kaasjes voor gezellige avondjes. Als er dan ook nog wat lekkere andere hapjes bij zitten kan voor mij de avond niet meer stuk.

6. Valentijnsdag cadeau gekocht   OF   zelfgeknutseld?

Als het maar een cadeau is waar over nagedacht is. Ik zou bijvoorbeeld een zelgemaakt diner heel leuk vinden, maar een bordspel bijvoorbeeld ook.

Valentijns ontbijt

7. Onbijt op eigen bed   OF   Ontbijt op de hotelkamer?

In een hotelkamer betekend waarschijnlijk dat we in een andere stad zijn, daarom liever op de hotelkamer.

8. Homemade Valentijnsdiner   OF   Table for 2 in een restaurant?

Een homemade diner. Niets romantischer dan een man die z’n best doet om lekker te koken!

9. Eetbare Lingerie   OF   Eetbare Sieraden?

Haha wat een vraag, zoals ik al eerder zei ben ik meer een hartig type dus beide zullen niet een favoriet worden. Als ik moet kiezen dan toch de sieraden, de lingerie lijkt me niet echt wat ;).

10. Tot slot, hoe ziet jouw perfecte Valentijnsdag er uit?

Een gezellige dag met z’n tweeën waarop we vooral lekker eten!