Van harte welkom op the answer is food! Na een behoorlijke tijd bezig te zijn met zorgen dat alles er hier goed uit ziet zijn we nu eindelijk online. Ik ga hier vanaf nu elke dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag een artikel plaatsen. Dat zullen vrijwel altijd artikelen over eten zijn. Maar zo af en toe zal er ook iets anders voorbij komen.

Er staan op dit moment al drie recepten online, een soep, een bijgerecht en een heerlijk recept met zalm. Ik zou je aanraden om die recpten te bekijken en zeker ook eens te maken.

Je kunt me ook volgen op verschillende social media, de links daarvoor vindt je in de rechterbovenhoek. Via die kanalen kun je me volgen, ik zal daar ook nieuwe artikelen plaatsen.

Mocht je iets tegenkomen dat niet klopt, neem dan even contact met me op. Dan kan ik het oplossen.

Hopelijk tot snel!