Al even geleden plaatste ik een bericht dat ik even pauze zou nemen van bloggen. Door mijn afstuderen had ik geen energie meer voor het bloggen. Dat afstuderen is inmiddels afgerond. Mijn scriptie is ingeleverd en nu is het wachten tot de presentatie. De afgelopen twee weken heb ik dus meer tijd gehad. Ik heb in die tijd ook nagedacht over wat ik met The answer is food wil doen.

The answer is food begon ik tijdens het eerste jaar van mijn studie. Ik had veel tijd over en was eigenlijk op zoek naar een hobby. Tijdens mijn studie was dat  perfect, ik heb er veel van geleerd en ik heb er echt geweldige dingen door mogen doen.

De komende tijd gaat mijn leven nogal veranderen. Ik ga verhuizen en een baan zoeken. Ik kwam tot de conclusie dat ik de tijd die ik normaal aan de blog wil besteden aan andere dingen wil gaan besteden. Ik wil mezelf nieuwe dingen leren, tijd besteden aan vrienden en familie en een hele toffe baan vinden. Dat is eigenlijk de belangrijkste reden dat ik ga stoppen met The answer is food.

Wat betekend dit voor jou? The answer is food blijft tot november online. Daarna zal de site offline gaan. Zorg dus dat je alle recepten die je wilt bewaren offline opgeslagen hebt, anders kun je ze na november niet meer gebruiken.

Om af te sluiten heb ik nog even een overzichtje gemaakt van de leukste momenten de afgelopen jaren.

5 wrap hapjes

5 wrap hapjes

Het meest populaire artikel van The answer is food is (met afstand) de 5 wrap hapjes. Alleen in 2017 heeft dit bericht al 60.000 bezoekers gehad. Dit recept ging waar ik het ook plaatste geweldig. Het staat bovenaan als je op google ‘wrap hapjes’ intypt. Het krijgt elke keer enorm veel likes op facebook en al enorm veel mensen hebben me laten weten dat ze de hapjes gemaakt hebben.

Taart workshop van Life of pie

foto van The answer is food.

In november vorig jaar werd ik uitgenodigd voor een taartworkshop van life of pie. We mochten met een hele groep foodbloggers zelf taarten decoreren. We kregen eerst een mini workshop en gingen toen zelf aan de slag. Stel je een enorme tafel voor met allerlei koekjes, snoepjes en andere decoraties. Zonder The answer is food had ik dit nooit mogen doen. Voor mij echt een toffe herinnering!

Mensen die mijn recepten maken

 

Zo af en toe kreeg ik een mailtje van mensen die een recept van me gemaakt hadden. Mijn dag was altijd goed na zo’n berichtje!