April was weer een maand van weinig lunchboxen, de lunchboxen waren gelukkig wel erg lekker! Ik experimenteerde met verschillende lunches die ik zeker nog met jullie ga delen. Daarvoor zullen jullie nog wel even moeten wachten op de nieuwe versie van the answer is food.

Ik ben nu anderhalf jaar bezig met bloggen en ik begin steeds meer mijn eigen stijl te vinden. Een stijl die eigenlijk niet zo goed past bij de huidige look. Daarom is het de afgelopen tijd zo rustig hier, op dit moment vind ik de nieuwe site wat belangrijker dan het plaatsen van artikelen. Maak je echter zeker geen zorgen, eind mei hoop ik klaar te zijn en dan komen er een hoop ontzettende toffe artikelen aan!

lunch april (1 van 5)

Terug naar de lunchboxen van deze maand. Aan het begin van april had ik ontzettend zin in sushi, maar geen zin om de rijst te maken. Ik bedacht toen dus een alternatief en ik maakte sushi met een dunne omelet. Het idee was goed, de uitvoering nog niet perfect.
lunch april (2 van 5)

Later die week had ik een restjesdag. Ik nam van alles mee dat nog in de koelkast lag en op moest. Ten eerste worteltjes met cottage cheese en kruiden. Daarnaast blauwe bessen, boterhammen met zalm en een restje avondeten.
lunch april (3 van 5)

Hier zie je poging twee van de omelet sushi, hier met wat meer vulling dan de eerste versie. Daarbij wat druifjes en wortels.
lunch april (4 van 5)Ik had een korte dag en nam een half stokbrood met rosbief, roomkaas en bieslook mee. Als snack daarnaast twee pruimen.
lunch april (5 van 5)

We sluiten april af met de restjes van de beste maaltijd die ik in april maakte. Ook deze zal ik delen zodra de nieuwe site online staat! Daarnaast een bakje met rookamandelen. Bij de albert heijn waren sistema bakjes in de aanbieding en ik kocht een bakje speciaal voor yoghurt. Onderin het bakje zit muesli, bovenin yoghurt en ik nam een bakje pruimen mee om door de yoghurt te doen.

Wat was jouw favoriete lunchbox deze maand?