De meeste van jullie weten dit waarschijnlijk niet, maar ik ben elke week op de radio te horen. Een goede vriendin van mij is namelijk druk bezig om een zeer goeie dj te worden en ik ben elke week in haar show te horen. In het begin interviewde ze me elke week over een recept dat ik die week geplaatst had, sinds kort geeft ze me elke week een opdracht. Deze week was dat om een gerecht met fruit te maken.

Gelukkig is het eindelijk echt een beetje lente, dat betekend niet alleen mooi weer, maar ook veel meer fruit. Daarom maakte ik een lekker zomerse caprese salade, met aardbeien en blauwe bessen. Normaal is een caprese natuurlijk met tomaten, met fruit is het gelukkig ook heerlijk!

Mochten jullie willen luisteren naar mij op de radio dan kan dat natuurlijk! Elke zondag om 11:15 interviewt Tessa mij op Roulette FM.

Print
Kook tijd 10 minutes
Porties 2 personen

Ingrediƫnten

  • 250 gr aarbeien
  • 150 gr mozzarella bolletjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 100 gr blauwe bessen

Instructies

  1. Snij de aardbeien en de mozzarella balletjes doormidden.
  2. Rol de basilicum tot een rolletje en snij het in plakjes.
  3. Meng nu de aardbeien, mozzarella en de blauwe bessen door elkaar.
  4. Maak het af door de basilicum eroverheen te strooien.

aardbei caprese (1 van 1)-2