Afgelopen maandag was mijn vakantie afgelopen, dat mocht ook wel na zo’n 3 maanden. In die 3 maanden heb ik ontzettend genoten van allerlei lekker eten, maar ik wil nu toch weer een beetje terug naar mijn iets gezondere levensstijl van voor de vakantie. Gelukkig hoeft dat absoluut niet vervelend te zijn, door met lekker veel groente te koken kom ik al een heel eind. Deze noedelsalade maakte ik van restjes groente en dat kun jij ook doen. Je kunt eigenlijk elke groente gebruiken die je lekker vind.

Print
Kook tijd 15 minutes
Porties 2 personen

Ingrediënten

 • 100 gr noedels
 • 1/2 winterpeen
 • 2 paprika
 • 1/2 komkommer
 • 1 avocado

Dressing

 • 1 limoen
 • 1 tl vissaus
 • 2 el olijfolie
 • 1,5 el honing
 • peper en zout

Instructies

 1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
 2. Rasp de winterpeen, en snij de paprika, komkommer en avocado in repen.
 3. Maak de dressing door alle ingrediënten in een kommetje te mengen. Gebruik van de limoen alleen het sap.
 4. Meng de noedels met de dressing en de winterpeen. Serveer samen met de rest van de groente.

Gezonde noedelsalade | Snelle keuken